0 0 26-02-2017
  1. Assalamualaikum 😌 mat petang semua ~ lupa nak bagitau, semalam ada yg terambil peluang di #businessacademy360 terus join pakej Rm3760 utk buat untung besar, okey ke okey? Hmmm... buat bisnes ni online online je.. module semua dah sedia utk d'ajarkan, just nak @ tak je... . . Siapa ada modal Rm6780 utk sekali s'umur hidup, saya boleh ajar how to gain $1000 per day, haaa.. insya'allah ramai dah yg terbukti, follow module saya step by step, terpaksa terima pendapatan tambahan macam tu, hmmm.. nak ke tanak? . . Kalau serius ada yg nak? Takpe laa. Sbb baru baru ni birthday zubir, so zubir bagi offer 50% off, just ada modal Rm3760, saya tolong korang jadi Mobile Stokis = Rm6780 tuu, sbb pakej tu untung besar, kalau nak offer lagi? Zubir boleh kasi rebate Rm400 terus transfer ke acc korang hari pertama join.. . . Zubir open utk 15 org terawal jee ok 👌 sebelum 30hb Feb 2017, so utk bulan depan ada promotion lain pula, hmmm.. pm terus pm kalau serius.. . . #iamzubiryoungentrepreneur Zubir Rezali 📞017-5048442 📞017-5048442 📞017-5048442 #businessacademy360 #granitebusinessschool #roadto6figures #audi #audirs5 #2017 #febuari

Top